Warning: Creating default object from empty value in /home/ugyvedba/public_html/include/cms.functions.php on line 21

Warning: Creating default object from empty value in /home/ugyvedba/public_html/include/cms.functions.php on line 127
Vállalkozás, cég
Ajánló
Facebook
Vállalkozás, cég

Vállalkozás, cég

Céget alapítani, módosítani, megszűntetni csak ügyvédi közreműködéssel lehet. Amennyiben céget kíván alapítani, keressen minket, mi megtaláljuk a vállalkozásához és lehetőségeihez mérten a legmegfelelőbb formát (Bt, Kkt, Kft, Nyrt, Zrt), és a cég akár napokon belül működőképes lehet.

A vállalkozás körülményei illetőleg a vállalkozás résztvevői gyakran változnak, ilyenkor a cégek módosítására van szükség, mi megoldjuk a szükséges módosítást. Ha a cég fel kíván hagyni tevékenységével, vagy működésképtelenné válik, a cég megszűntetésére kerül sor. Ha cége vállalkozása fizetésképtelen, van lehetőség a megmentésére csődeljárás keretében, ilyenkor a hitelezőktől kell fizetési haladékot kérni, velük egyezséget kidolgozni. Ha csődegyezség nem jön létre, felszámolási eljárás keretében szűnik meg a cég. A felszámolási eljárás a fizetésképtelen cég jogutód nélküli megszűnése, a hitelezők kielégítésével. A fizetőképes cég megszűnése a végelszámolás. Mindegyik eljáráshoz ügyvédi közreműködés szükséges.

Egyéb cégeljárásokkal kapcsolatban is keressen bátran minket. Egyéb jogi személyek az egyesület, alapítvány, közhasznú szervezet, sportági szakszövetség. Ezek működésüket szintén bírósági bejegyzés után kezdhetik meg, megalakulásuk törvényi feltételekhez kötöttek. Bármilyen vállalkozást vagy szervezetet kíván létrehozni, vagy meglévőt működtetni, keressen minket, elvégezzük a szükséges feladatokat, de állandó megbízás keretében cégek szervezetek folyamatos képviseletét illetőleg működtetését is vállaljuk.

» Bővebben olvasnék erről a témáról


Adatlap
CAPTCHA Image Adja meg a képen látható kódot


Új kódot kérek…