Warning: Creating default object from empty value in /home/ugyvedba/public_html/include/cms.functions.php on line 21

Warning: Creating default object from empty value in /home/ugyvedba/public_html/include/cms.functions.php on line 127
Család
Ajánló
Facebook
Család

Család

A házasság felbontása, a válóper. Amennyiben a felek között a házasság felbontásának un. járulékos kérdéseiben (például gyermek elhelyezése, gyermek tartása, gyermekkel való kapcsolattartás, lakáshasználat rendezése, házastársi vagyonközösség megszűnése és a közös vagyon megosztása stb.) nincs megegyezés, abban az esetben  általában egy hosszadalmas válóper kezdődhet. Keressen minket, érvényesítjük jogait, érdekeit. Természetesen a házassághoz hasonlóan az élettársi kapcsolat megszűnésekor is fölmerülhetnek jogviták.

A házassági szerződés célja általában a saját vagyon védelme arra az esetre, ha a házasság megszűnik. Ha az apaság jogi tényének megállapítása (ami nem mindig azonos a biológiai apasággal) vitás, ennek megállapítására apasági per indulhat, ezek általában bonyolult hosszadalmas eljárások, ha ilyen helyzetbe került, forduljon hozzánk, segítünk !

Vér szerinti gyermek hiányában gyakran felmerül az örökbefogadás. Ehhez különböző engedélyek és hozzájárulások szükségesek, mi segítünk Önnek a hatékonyabb és gyorsabb elintézésben.

Az öröklés joga, a tulajdonos vagyonában - halála esetén bekövetkező tulajdonváltozást szabályozza. A végrendelet, az érdekeltek (a törvényes örökösök) által megtámadhatók, sikeressége esetén a törvényes öröklés rendje lép életbe. Amennyiben végrendelkezni kíván, érdemes szakemberhez fordulni, nehogy valamilyen hiba folytán nem megfelelően érvényesüljön végakarata, amit az öröklés beállta után már nem tud kijavítani...

» Bővebben olvasnék erről a témáról


Adatlap
CAPTCHA Image Adja meg a képen látható kódot


Új kódot kérek…